Csuklón hordható személyi edző

0

Természetesen a cím némileg túloz, de annyiban még sem, hogy a Vivofit-ra keresztelt apró kütyü mindent regisztrál, jelez, mér, ami mozgással kapcsolatos. A lustábbak hívhatják akár csuklón hordott lelkiismeretnek is, ugyanis kegyetlenül megmutatja, azt is ha felhagyunk a rendszeres mozgással.

 

A piros csík hossz jelzi a "tétlenséget"

A piros csík hossz jelzi a “tétlenséget”

Arról még a leglustább embert sem kell meggyőzni, hogy a napi mozgás a közérzetünk és egészségünk megőrzése érdekében egy igen fontos momentum. Az ünnepek utáni felszedett kilók még azokat is kirángatják a tunyaságból, akik egyébiránt nem nagyon mozognak. Akármilyen egyszerűnek is tűnik felkelni a karosszékből egy kis mozgásra, ezt tervhez kötni egészen más dolog. Itt segít a vívofit, mely a szándékot élettartamra szóló szokássá alakítja. Ez az egyetlen fitnesz csuklópánt, ami személyre szabott célokat kínál, követi a folyamatot és figyelmezteti, amikor ideje mozogni.

A vívofit megtanulja a jelenlegi edzettségi szintjét, majd napi feladatokat állít Ön elé. Ahogy eléri a mérföldköveket, a vívofit beállítja a következő napi célt, fokozatosan terelve egy egészségesebb életvitel felé. A Garmin Connect™ oldalon virtuális érmeket kaphat, valamint  ki-ki láthatja a fejlődését.

vivofit csuklópánt

Természetesen vízálló

Második lépés

Ha készen áll arra, hogy továbblépjen az egészségesebb életvitel felé, a vívofit további funkciókat biztosít az ösztönzésére. Használjon szívritmus érzékelőt¹ és a vívofit rögzíti ezt az adatot is a pontosabb kalóriaszámításért minden aktivitás során, legyen az futás vagy egy edzés az edzőteremben. A részletes kalóriaszámításért hozzon létre egy fiókot a MyFitnessPal oldalon. Ezzel lehetővé válik az elfogyasztott és a vívofit által a nap során rögzített, elégetett kalóriák összevetése. Az említett  Garmin Connect oldalon más felhasználókkal szemben kihívásokat fogadhat el, vagy saját versenyt indíthat barátai számára a virtuális érmekért.

Állandó készenlétben

Vivofit szinkronizálható

Vivofit szinkronizálható

A vívofit folyamatosan követi a fejlődését minden nap, minden héten, mivel elemcsere nélkül is több, mint 1 évig képes üzemelni folyamatosan. Állítsa be az alvó üzemmódot, mikor aludni megy, és a vívofit figyelemmel követi pihenését is. A Garmin Connect oldalon látni fogja az összes alvással töltött idejét, részletezve az aktív vagy pihentető alvást is.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «