Curtiss elektromos motor – Zeus

0

Korábban Confederate Motorcycles néven volt ismert a Curtiss már régóta a legszebb és legagresszívabb egyedi motorjairól ismert világszerte.

Zeus

Most tettek egy lépést a jövőbe legújabb darabjukkal, a teljesen elektromos Zeus koncepcióval. Amíg a tervek, amiket itt látsz egyértelműen azt mutatják, hogy a Zeus a motorépítők legendásan ikonikus stílusát képviseli, de ezen kívül semmilyen más információ sem elérhető erről a gyönyörű motorról.

Zeus

Amit tudunk, hogy a jelenlegi változat egy prototípus, amely egy 14.4 kWh lítium-ion akkumulátorral működik, ami a világ első E-iker hajtóművén keresztül vezeti az energiát a motor hátsó kerekébe.

Zeus

Ez a hajtómű egyébként a kettős, nagy teljesítményű elektromos motorokból áll, amelyek egy közös tengelyt hajtanak– ezáltal a mechanika hasonlít arra, ami a hagyományos üzemanyag motorokat is hajtja, de a sokkal fenntarthatóbb elektromos energiát használják. Semmilyen más specifikáció vagy árinformáció sem elérhető a motorról, de kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Zeus

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «