fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Cyclotron Bike – bringa 2.0.

0

A Cyclotron Bike a kerékpárok következő generációja lehet. Ilyen futurisztikus kétkerekűt még biztosan nem láttál!

Cyclotron bike

Három évnyi kiterjedt kutatás és titokban tartott fejlesztések után jelent meg a Cyclotron, ami a kerékpárok evolúciójának következő nagy lépése lehet! Egyértelműen ez a bicajozás jövője.

Cyclotron bike

Néhány év múlva a mai, hagyományos biciklikre csupán, mint nosztalgikus, gyűjtői darabokra tekinthetünk. Ez az újszerű járgány tele van modern felszerelésekkel, innovatív funkciókkal és okostelefon applikáció által vezérelhető.
A Cyclotron Bike két küllő nélküli kerékkel rendelkezik, hogy ezáltal teret nyisson, ahová pakolni lehet. Emellett kiváló aerodinamikai adottságokkal bír.

Cyclotron bike

A modern felszereltség része a teljesen integrált fékek és sárvédők, valamint a levegő nélküli gumik. A sebességváltás is egészen máshogy néz ki, mint a hagyományos biciklik esetében. Itt ugyanis már elektronikusan megy, egyetlen kattintásra.

Cyclotron bike

A beépített intelligens lámpákat a szintén integrált akkumulátor működteti. A fényszórók pedig attól intelligensek, hogy automatikusan érzékelik a fényviszonyokat és ahhoz alkalmazkodnak. Így aztán ha lebukik a nap, maguktól bekapcsolnak, hogy mindig látható légy az utakon.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «