Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Da Nang aranyhíd Vietnamban

0

A vietnámi Ba Na hegyek felett emelkedik ez a különleges híd, mely népszerű turisztikai látványossággá vált. Elsősorban annak köszönheti a figyelmet a híd, hogy két hatalmas kéz emeli magasba a szerkezetet. A látogatók a hídon állva gyönyörködhetnek a csodálatos kilátásban, és a gyönyörű hegyvidéki tájban.

Da Nang aranyhíd Vietnámban

Több, mint 1400 méteres tengerszint feletti magasságon építették fel a hidat, melyről egy videó is megtekinthető az interneten. A távoli dombokról nézve olyan, akárcsak egy arany szalag, melyet a két óriási kéz tart a levegőben.

Da Nang aranyhíd Vietnámban

A hídra orvosi lobéliákat ültettek, melyeknek lándzsaszerű lila virágai nagyszerűen harmonizálnak az arany fémszerkezettel.

Da Nang aranyhíd Vietnámban

A 150 méter hosszú híd megépítése egy 2 milliárd dolláros turizmusfejlesztési projekt része volt. Vietnam az 1990-es évek óta egyre népszerűbb turisztikai célponttá vált.

 

Az aranyhíd a Thien Thai Garden része, ami 1919-ben épült meg, és egy nyaraló centrum, melyben egykor 200 villa volt megtalálható. Ma vidámparkként funkcionál, van benne bobpálya, sífelvonó, sikló és még viaszfigura-múzeum is megtalálható itt.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «