Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Dekonstruált bútorok a Design Miami kiállításon

0

Az elmúlt 30 évben Tom Sachs szobrász munkássága részeként készített egy-egy bútordarabot is.

Bútorok a Design Miami kiállításon

Most először Sacchs az ipari gyártás területére is kirándulást tett, és a Design Miami / 2017 kiállításon mutatja be a Studio 94 Design számára készült Curio kollekcióját – ez egy kiállító platform, amely tervezőket, kurátorokat, innovátorokat és galériatulajdonosokat hív meg, hogy bemutassák magukat és munkájukat a vásáron. A sorozatban egy szék (karfával és anélkül), fotel, és számos különböző méretű asztal található.

 

A hagyományos japán fűrészállvány ihlette a kollekciót, amelynek minden darabját robot faragta ki, és Sachs New York-i stúdiójában szereltek össze és fejeztek be, majd innen utaztak a Design Miami kiállítására.

 

Az X szék latex festékkel van bevonva és hatalmas lyukak vannak a felületébe marva, továbbá rozsdamentes acélból készült lemezekkel van rögzítve. A fotel alapját egyedi rétegelt juhar és fenyő lemezek adják, melyet latex festékkel láttak el, lyukakat martak bele és vibráló gumi kiegészítőkkel szerelték fel.

Bútorok a Design Miami kiállításon

Az ülések és háttámlák bőrrel bevont nagy sűrűségű habból és töltőanyagból készültek. A különböző méretű asztalok lapja egyedi laminált juharfa, amit polírozott epoxigyantával és latex festékkel fedtek.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «