Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Dél-Srí Lanka-i gyöngyszem

0

Légies design, luxus és lélegzetelállító kilátás jellemzi a Sisindu T nevet viselő csendes környezetben található kiadó villát.

Srí Lanka - Sisindu T

A népszerű tengerparti pihenőhely, a dél-Srí Lanka-i Galle városától nem messze épült a domboldalon ez az otthonos hangulatú ház. A heti bérleti díj $12,600, ami több, mint 3 millió forint.

Srí Lanka - Sisindu T

A luxusotthon – melyet egy népszerű helyi építész tervezett – ideális lehet családok, vagy nagyobb baráti társaságok számára is, akik pihenésre vágynak. Az épületben a számos extra felszereltség mellett egy wellness részleg is helyet kapott, illetve igény esetén privát szakács gondoskodik a vendégek ellátásáról.

Srí Lanka - Sisindu T
Az óriási terekkel rendelkező villa a dombtetőn található, ahova egy 15 perces sétával érhetünk fel. Fentről 360 fokos panoráma tárul a szemünk elé, a Laccadive-tengertől kezdve a dzsungelig gyönyörködhetünk a csodás tájban.

Srí Lanka - Sisindu T

A vendégek tökéletes kényelemben élvezhetik ezt a fantasztikus kilátást a luxusvilla privát kültéri úszómedencéjéből, a napozóteraszról, vagy akár a tetőteraszról.

Srí Lanka - Sisindu T
A környezet valóban mesebeli – egzotikus madarak, pávák és majmok szaladgálnak szabadon az erdőben – és a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően azt érezhetjük, beköltözött a házunkba a természet.

Srí Lanka - Sisindu T

A villában több helyen is meghagyták a domboldal természetes szikláit, illetve néhány fát is meghagytak az épületben, melyek számára megnyitották a tetőt.

Srí Lanka - Sisindu T
A szülői hálóhoz olyan extrák tartoznak, mint például a luxus színvonalú külső-belső fürdőszoba, mely két zuhanyzóval és egy merülőmedencével van felszerelve.

Srí Lanka - Sisindu T

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «