Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Design és dolce vita

0

A frankfurti International Motor Show-ra a Bulgari két Octo Retro Maserati órával készült, melyek retrográd kijelzővel és ugró mutatókkal lettek felszerelve.

Bulgari Octo Retro Maserati

A 2012-ben indult együttműködés gyümölcse a két Bulgari Octo Retro Maserati karóra, a GranSport és a GranLusso, melyek az olasz luxustermékek kiválóságát szimbolizálják. A két időmérő, az egyik egy sportosabb, a másik pedig kifinomultabb stílusú darab, az órakészítés és a csúcsminőségű autók elemeit keverik.

Bulgari Octo Retro Maserati

Mi a közös pont bennük? Az eredeti mód, ahogy az időt le lehet róluk olvasni. A modelltől függően fekete szemcsés vagy napsütéses szürke számlapon a jelzők 0-tól 6-ig vannak feltüntetve, a Maserati GT analóg fordulatszámlálóját ültetik át óra formában.

Bulgari Octo Retro Maserati

Az órák aljában lévő MIN x10 indikátor mutatja az idő intervallumot. Egy nagy mutató a perceket mutatja egy retrográd kijelzőn. Amikor a mutató eljut a 6 órához, azonnal visszatér nullához, és előröl kezdi a folyamatot. A 3 óránál található egy ugró óra mechanizmus működik, és mutatja az időinformációkat. A Bulgari logót leszámítva, kizárólag az olasz luxus autógyártó híres szigonya van feltüntetve a nagyon egyszerű dizájnban.

Bulgari Octo Retro Maserati
A retrográd percmutatót és az ugró órát egy automata szerkezet működteti. A BVL 262. kaliber 42 órányi működési időt biztosít az Octo Retro Maserati számára, és még látni is lehet azt a füstös kristályüveg tokon keresztül, amin a modenai autógyártó szimbóluma szerepel.


A Granport egy 41,5 mm-es, DLC-vel bevont acél Octo tokkal kapható, perforált fekete szíjjal és kék varrással. A sokkal kifinomultabb GranLusso a rózsa arany tokot és barna bőr szíjat kombinálja.
Ár: €12,500 (Octo Gransport) – €29,900 (Octo Granlusso)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «