fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Bemutatkozott az exklúzív Vignale kollekció

0

A Ford a Milánói Bútorkiállításon mutatta be a termék- és vásárlói élményprogramjához megalkotott Vignale Kollekciót: a globális stílusirányzatok autós átértelmezésére specializálódott formatervezői csapat álmodta meg a díjnyertes Vignale Weekender utazótáskát, és a többi ruházati kiegészítőt.

A Ford múlt héten bemutatta a hamarosan színre lépő Vignale modellcsalád ihletésével született dizájn-portfólióját, a Vignale Kollekciót. A kollekció a Milánói Bútorkiállításon, a Fiero Milano kiállítási csarnokban volt látható: a kiállított tárgyak közt a nemrégiben IF Design díjat nyert Vignale Weekender luxus utazótáska is megtalálható. A táskáról a Ford S-MAX Vignale és a Mondeo Vignale tanulmányautók több formai megoldása is visszaköszön, például az egyedi hűtőrács formavilága, a kézzel megmunkált üléspárnák mintázata vagy a motorháztető karakteres kontúrja.

“A dizájn iránti szenvedély erősen áthatja a Ford-ot, s azzal, hogy a világ legfontosabb nemzetközi bútorkiállításán is megjelenünk, egyre mélyebb ihletet tudunk meríteni a formatervezés dinamikusan változó trendjeiből.” – avat be Barb Samardzich, a Ford Európa általános vezérigazgató-helyettese.
A dizájn iránti szenvedély erősen áthatja a Ford-ot

A dizájn iránti szenvedély erősen áthatja a Ford-ot

A Ford tavaly az elsők között mutatta be a Bútorkiállításon a saját dizájnerei által megalkotott, legfrissebb bútor- és divattrendeket követő kollekcióját, amiben egy karóra, egy karosszék és egy lámpa is szerepelt. Az idei kínálat már jóval bőségesebb: van itt válltáska, kávégép-táska, valamint skót Bridge of Weir bőrből készült női kézitáska és pénztárca, amelyeknek mintázata a Vignale tanulmányautók kézzel varrott üléseinek steppelését idézi.

A Vignale Weekender luxus utazótáska IF Design nyert nemrégiben

A Vignale Weekender luxus utazótáska IF Design nyert nemrégiben

A kölni Dizájn Stúdiójában működő “jövőtervező” csapat folyamatosan tanulmányozza a nemzetközi építészeti, bútor- és divattrendeket. Jó példa erre az új Vignale-fényezés, a “Milano Grigio”, hiszen a gyöngyházfényű, drágakő-hatású színvilág egyértelmű utalás a Milánói Bútorkiállításon látható bútorok és divatcikkek közkedvelt rózsametál-tónusára. Néhány más színhez és formához ugyancsak a bútortervezés – többek közt a luxus-kanapék világa – adta az ötletet, így születtek meg a lágyan ívelő, modern és eklektikus vonalak, vagy a hibátlan, kézzel tűzött bőrkárpitok.

Az idei kínálat már jóval bőségesebb: van itt válltáska, kávégép-táska

Az idei kínálat már jóval bőségesebb: van itt válltáska, kávégép-táska

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «