fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Dinan BMW M4

1

A BMW azok számára, akik igazán nagyteljesítményű sportkocsira vágynak létrehozta az M modellcsaládját, amin belül az M4-es az egyik legsportosabb ajánlat. Vannak azonban olyanok is, akiknek még a BMW sportosztálya által megálmodott autók sem elég erősek, számukra az Észak-Kaliforniai tuning specialista, a Dinan ált elő most egy igazán vérpezsdítő ajánlattal.

 

A Dinan legújabb gyöngyszeme a Dinan F82 F83 M4 S1 Coupe, ami a 64 200 dollárba kerülő BMW M4 es tunningváltozata.

Az amerikai cég teljesítménynövelő csomagja egyébként további 10 984 dollárral dobja meg a bajor szörnyeteg árcéduláját, az egyes tunning átalakítások azonban egyenként is kérhetőek, így nem kell az egész csomagot megvásárolnunk.

A Dinan specialistái elsősorban a motort vették vették kezelésbe. A szénszálas légbeömlő 1999 dollárba kerül, a DinanTronics Performance Tuner ára 2749 dollár, míg az új rozsdamentes, alacsony ellenállású kipufogórendszerért 2499 dollárt kell leszurkolnunk a kasszánál.

Dinan BMW M4

Az átalakítások eredményeképpen azonban a 425 lóerős M4-esünk teljesítménye 530 lóerőre emelkedik. A több mint 100 lóerős izmosodáshoz természetesen már egy jobb futóműre is szükségünk lehet, amit a Dinantól be is szerezhetjük. Az állítható, olajos lengéscsillapítók 1599 dollárba, a kanyar stabilizátorok 900 dollárba, a negatív kerékdőlésű lengőkarok 1099 dollárba, míg a könnyebb kerekek és abroncsok 6550 dollárba kerülnek.

Dinan BMW M4

Az átalakítások eredményeképpen pedig az új 530 lóerős Dinan BMW M4-esünk nem csak, hogy 4.1 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre, de minden sebességtartományban sokkal kezesebben és agilisabban is viselkedik majd.

Dinan BMW M4

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Új autót kapott a DTM legfiatalabb kétszeres bajnoka • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «