Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Divat lesz az autós gumiszőnyeg?

0

Minden egyes jó dologra, amit a divatipar adott a világnak, jut egy nagyon-nagyon pocsék…és általában az amúgy közkedvelt Balenciaga lesz az, aki elhozza ezeket a megkérdőjelezhető újításokat. A luxusmárka legújabb szoknyája pontosan úgy néz ki, mintha egy autószőnyeget csavartak volna a modell köré – új trend?

Balenciaga 1700 eurós autósszőnyeg szoknyája

Az internetes kommentelők hamar véleményt nyilvánítottak, amikor a luxus divatház Instagram és a Twitter oldalán közzétett egy képet a domborműves szoknyájáról.

Balenciaga 1700 eurós autósszőnyeg szoknyája

Természetesen jó néhány pozitív komment is érkezett a közösségi-média-felhasználóból-divatkritikus rajongóktól, a személyes pénzügyi tanácsokat kínáló oldal, a Money Saving Expert hamar kapcsolt, és megosztotta követőivel, miként másolhatnák le olcsón a tervezői darabot: ehhez mindössze a legközelebbi barkácsboltba kell ellátogatniuk.

Balenciaga 1700 eurós autósszőnyeg szoknyája

A kifutói darab 2916 dolláros árához képest az MSE potom 40 fonttért beszerezte a szoknyához szükséges autószőnyeget.

Balenciaga 1700 eurós autósszőnyeg szoknyája
A spanyol luxusmárkától nem állnak távol a botrányok. 2018-as tavaszi-nyári kollekciójuk bemutatóján a modellek platformos Crocs szandálban sétáltak végig a kifutón, az év elején pedig azzal borzolta a kedélyeket a Balenciaga, hogy 2700 dollárért kínált egy táskát, ami egy az egyben az IKEA kék bevásárlószatyrának másolata volt.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «