Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

‘Diver Deep Dive’ – mélytengeri búváróra

0

Az Ulysse Nardin óramárka újabb luxusórával állt elő, ami ezúttal egy – akár 1 km mélységig is vízálló – búvárok számára készült modell. A ‘Diver Deep Dive’ legyőzi az óceán mélységeit, és nem akadály számára az óriási víztömeg nyomása sem.

Ulysse Nardin

A 300 alkatrészből tökéletes precizitással összerakott modell gond nélkül használható a mélytengeri búvárok számára is. A 46mm-es titánium ház héliumszeleppel rendelkezik, ami 9 óránál található, 2 óránál pedig a szintén titániumból készült korona helyezkedik el, ami védett burkolattal van ellátva.

Ulysse Nardin
A jobb kezelhetőség érdekében az óra bizonyos részei gumiborítást kaptak. A kék számlap foszforeszkáló bevonatot kapott, ami a víz alatti sötétségben is leolvashatóvá teszi az órát.
A sportóra automata vezérlésű, az UN-320-as kaliber 48 órás működést tesz lehetővé. A ‘Diver Deep Dive’ szíja gumiból készült, és úgy lett kialakítva, hogy a neoprén buvárruhán is kényelmesen viselhető legyen.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «