Dizájn bőröndökkel gurult elő a Louis Vuitton

0

Generációja legbefolyásosabb iparművészeként tartják számon, elnyerte az év dizájnere címet a The Design Prize-on, most pedig a Louis Vuittonnak tervezett bőröndöt.

Louis Vuitton bőrönd

A bőröndök kivételesen vékonyak, könnyűek, és az elasztikus tulajdonságuk révén tompítják a rázkódást

Marc Newson Horizon névre keresztelt Louis Vuitton táskavonal a 21. század utazójának készült: a négykerekű, kézipoggyász méretű (tehát a repülőre is fel lehet őket vinni) bőröndök hatalmas pakolótérrel rendelkeznek, ugyanakkor könnyűek, miközben újraértelmezik a klasszikus Lousi Vuitton utazótársat.

A Marc Newson által tervezett Horizon az első olyan négykerekű bőrönd, amelynek tökéletesen sima a hátulja, köszönhető ez annak, hogy a kihúzható fogókat kívülre helyezték.

Louis Vuitton bőrönd

Az eloxált kihúzható fogó kívülre került

Ez struktúrát és erőt biztosít, miközben belül megnövekszik a szabad tér mennyisége, hiszen nem foglalják a helyet az idegesítő dudorok és csövek. Ugyanúgy, mint a Louis Vuitton hagyományos kemény fedeles bőröndjeinél, a keresztirányú csuklópánt a szerkezeten belülre lettek beépítve, ami lehetővé teszi, hogy 180 fokban lehessen kinyitni a táskát. A sarkok itt is követik a tradíciókat, és tehénbőrrel vannak borítva, csakúgy, mint a fogantyúk, ezzel maximális kényelmet biztosítva.

„Azt hiszem bátran állíthatom, hogy új utat taposunk ki azzal, hogy létrehozunk egy terméket, amely a legkönnyebb a piacon, ugyanakkor technikai szempontból az egyik legprecízebben megtervezett” – kommentálja a Louis Vuittonnak készült tervezi Marc Newson. „Megszállott vagyok a tekintetben, hogy egy bizonyos méretű táskába szeretek csomagolni. Ezért volt olyan fontos számomra, hogy olyan terméket tervezzek, amely minden szempontnak megfelel, és tökéletes lesz egy olyan utazó számára, mint én, aki csakis a legszükségesebb holmival utazik.”

Louis Vuitton bőrönd

A bőrönd sarkait valódi tehénbőrrel borították

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «