Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Dizájn Maximus

0

Clifford Denn már így is tekintélyes portfólióval rendelkezik, ami garantáltan az elit tengeri mérnökök közé repíti. Korábban olyan cégek számára tervezett utasszállítókat, mint a Cunard (például a Queen Mary 2) és a P&O.

Heeson Yachts hajója, a Project Maximus

Legújabb koncepciója a Monaco Yacht Shown bemutatott Project Maximus, ami trendet indíthat el a szuperjachtok kategóriájában, azzal, hogy a kormányállást egy szinttel lentebb került, így a legfelső fedélzetet kizárólag az utasoknak lett szentelte.

Heeson Yachts hajója, a Project Maximus
A Heeson Yachts hajója, a Project Maximus nem a méretei után kapta a nevét, bár a 83 méteres hosszúsággal a világ 100 legnagyobb privát vízijárműve közé is bekerült. Ezzel a mérettel feleakkora, mint a Lürssen által épített, 180,61 méter hosszú világrekorder Azzam, aminek az Egyesült Arab Emírségek kalifája, Khaifa bin Zayed Al Nahyan a tulajdonosa.

Heeson Yachts hajója, a Project Maximus
Ehelyett a Project Maximus azért kapta ezt a nevet, mert maximalizálja az utasok számára rendelkezésre álló teret, mind a hajón belül és kívül, és legfőképp kihasználja a hatalmas felső fedélzetet, hogy az utasok lenyűgöző kilátásban részesüljenek a folyton változó tájakra a világ egyik legdivatosabb mozgó lakóháza.

Heeson Yachts hajója, a Project Maximus
„Ha méretben más hajókhoz hasonlítják, a Maximus egy hatalmas medencével, óriási kültéri fedélzeti terekkel és más normál 83 méteresekhez hasonló belső volumennel rendelkezik” – mondja a Project Maximusról Denn. „Ez a nagy hajó gondolkodás, hogy a tulajdonos igényeit helyezi előtérbe.”

Heeson Yachts hajója, a Project Maximus
Annak ellenére, hogy nem jelentéktelen a mérete, a Project Maximus elsősorban a tulajdonos számára lett tervezve. Emellett 12 utas számára biztosít szálláshelyet, ráadásul két VIP vendég számára grandiózus privát lakosztályok állnak rendelkezésre, amik egybenyithatók, így akár egy óriási kabinná lehet őket alakítani.

Heeson Yachts hajója, a Project Maximus
A jacht acél teste úgy lett kialakítva, hogy akár 19 csomós (35 km/h) sebességgel is képes legyen hasítani a hullámokat, és akár 5,500 tengeri mérföldet (10,186 km) is meg tud tenni 13 csomós sebesség mellett (24 km/h). A koncepció letisztult vonalai okosan használják az üveg paneleket, amelyek széltől védett területeket hoznak létre. A hajó folytonosságát a medence emeli ki, amit két vízesés köt össze a három szinten keresztül.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «