Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A DJI ikertornyai Shenzhen-ben

0

Nemrégiben leplezte legújabb tervét a Foster & Partners építésziroda. Legfrissebb koncepciójukat egy vezető robotikai vállalat megrendelésére készítették el, mely a cég irodaházaként szolgál majd Shenzhen városában. A komplexumban kutatási és fejlesztési munka fog zajlani, illetve számos iroda illetve további közösségi helyiségek is helyet kapnak majd.

DJI ikertornyok

A tornyokat egy üveghíd köti majd össze, ami kiváló lehetőséget biztosít majd a cég számára, hiszen a látogatóknak itt fogják majd tudni bemutatni a dróntechnológia legújabb fejlesztéseit, és új termékeiket.

DJI ikertornyok
Nem árulunk zsákbamacskát, a felhőkarcolók megrendelője a DJI, a legnagyobb kínai dróntechnológiával és robotikával foglalkozó monstrum cég, melynek termékei az elmúlt években rendkívül felkapottá váltak.

DJI ikertornyok
A Foster & Partners tervezőiroda célja az volt, hogy egy olyan épületet és munkakörnyezetet alkossanak, ami nemcsak funkcionalitásában felel majd meg a cég fő profiljához, hanem esztétikumban és építészetileg is megfelel majd a kor elvárásainak.

DJI ikertornyok

DJI ikertornyok

DJI ikertornyok

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «