Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Dolce & Gabbanna és a SMEG

0

A Dolce & Gabbanna és a SMEG ismét egyesítették kreatív energiáikat Divin Cucina kollekciójuk harmadik felvonásához, amely Szicília által inspirált mintákkal túlzsúfolt konyhai berendezésekből áll.

Dolce & Gabbanna és a SMEG

A Milano Design Week keretén belül mutatták be a Victoria Range sütőt, páraelszívót és egy FAB28 hűtőt, amelyek a korábbiakhoz hasonló mintákban pompáznak, és teszik teljessé a kollekciót.

Dolce & Gabbanna és a SMEG
A darabokon a tradicionális motívumok merész piros-narancssárga, illetve kék-fehér kivitelben jelennek meg, amelyeket a hagyományos Maiolica kerámia cserepek ihlettek. A kollekció a várakozások szerint még az idén elérhető lesz.

Dolce & Gabbanna és a SMEG
’Sicily is my love’, azaz Szicília a szerelmem, 2016-ban a Made in Italy projekt nyitó akkordjaként debütált, és Domenico Dolce, illetve Stefano Gabbanna öröksége ihlette, a szicíliai motívumokra fókuszálva. Azóta a projekt jócskán kinőtte magát, és kenyérpirító, kávégép, hűtőszekrény és blender is megtalálható benne.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «