Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Dr. Bringa

0

A texasi székhelyű Villy Customs biciklimárka régóta ismert vidám színű járgányairól. A legújabb szériát a pasztell színek jellemzik, van köztük sárga, babakék, korallszínű illetve további színek is elérhetőek.

Villy Customs kerékpár

Bár önmagában a biciklik kinézete is figyelemreméltó, nem csak a stíluson van a hangsúly. A Villy Customs biciklik megvásárlásával a cég minden 10. kerékpárt daganatos gyermekeknek adományozza.

Villy Customs kerékpár
A biciklik váza ellenálló anyagból készült, a színt is olyan technikával vitték fel a fémre – leginkább porszórással – hogy az egyébként is halvány, pasztelles színek ne fakuljanak ki az évek elteltével.

Villy Customs kerékpár

A biciklik – név szerint Annabelle, Caleb, Ellie, Jude, Raegan és Thomas – mind olyan gyerekekről kapták nevüket, akik jelenleg is daganatos betegséggel küzdenek és már kaptak ajándékbiciklit a cégtől.

Villy Customs kerékpár
Az ötlet 2015-ben vetődött fel, a célja a gyermekek gyógyulásának elősegítése egy kis jókedvvel és örömforrással. “Kerékpárjaink ismertek egyedi színeikről, funkcióikról, egyszerűségükről illetve legfőképpen kényelmükről.” – magyarázza Fleetwood Hicks, a Villy Customs alapítója. “Vásárlóink minden egyes termékünk megvásárlásával hozzájárulnak a beteg gyermekek gyógyulásához.”

Villy Customs kerékpár

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «