Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Drámai átalakítást kapott a Vespa PX 150

0

Mint egy szabadon hagyott, átdolgozott fémszerkezet, a Butcher Garage Escpae scooterje egy korábban már felújított Vespa PX 150-et alakított át, és egy hozzá illő festéssel látták el.

Butcher Garage Escpae scooter

A szentpétervári székhelyű alkotók extrém egyedi motorjaikról ismertek, és ezúttal a német scooter alkatrész specialista SIP Scootershoppal társultak egy projekt erejéig. Annak ellenére, hogy mindkét fél több stílust vegyít, a végeredmény egyszerre drámai és vibráló.

 

A piros részletek, fehér karosszéria, valamint fekete-fehér kockák kombinációja után valószínűleg sokkal több fej fordul majd meg, amikor elsuhan az utcán, mint egy átlagos Vespánál.

Butcher Garage Escpae scooter

A formatervezés része az ívelt kipufogórendszer, ami jól megkülönböztethetővé teszi a két különböző oldalt, míg a motor elejét a márkázott rendszámtábla határozza meg. A Butcher Garage és a SÍP Scotershop közötti kétéves együttműködésének eredménye az Escape megjelenéséhez illő teljesítményre képes.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «