fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Drótmotor

0

Az El Soritario Motorcycle-nek nem elég egyedivé tenni egy motort; mindegyik átalakított kétkerekű gép egy történetet mesél el a motor, a felszerelés, fotózás és film eszközein keresztül.

BMW Nine T Impostor

Ahogy a weboldalukon is szerepel, a spanyol cég nem a szépséget vagy a praktikumot hajszolja – a valóságban ez nem érdekli őket, mivel szerintük épp ezek dominálják a mostani spektrumot. Az ő gépeik teljes mértékben „életrajzi gyakorlatok, amelyek a létfontosságú utazás ábrázolják, amelyben részt vesznek.”

BMW Nine T Impostor
A BMW R-nine T modellből kiindulva az El Solitario Impostor könnyedén szerepelhetne egy Mad Max filmben – felháborítónak és gyilkosnak tűnik. Az acél konzolokból készült burkolat eredményezik egy szélcsatornás drótváz modellben öltött testet.

BMW Nine T Impostor

Két üzemanyagtartálya van, amit a ’80-as évek hosszútávú versenymotorjai ihlettek, négy BMW LED-ek, egy sárga vintage megjelenésű Marshal ködlámpa, egy világos LED hátsólámpa és Motogadget indexek. Mind az első, mind a hátsó felfüggesztés az S 1000 RR-ből származik, a kipufogó pedig egy átalakított Ducati 999R One.

BMW Nine T Impostor
Minthogy az Impostor név angolul és spanyolul is ugyanazt jelenti: egy ember, aki másnak mutatja magát, mint a valóságban, azért, hogy másokat becsapjon. Báránybőrbe bújt farkas, lehetne mondani.

BMW Nine T Impostor

De ahogy David Borrás az El Solitariotól mondja, „Mindig a névre van szükségem először, mielőtt meghatározhatnám a projekt karakterét. Azért neveztem el Impostronak a motort, mert nem valódi, egy szellem, amit egy szélcsatornák drótváza ihletett.”

BMW Nine T Impostor

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «