fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ducati 848 neo-racer, édes füst

0

Az új Ducati 848 Neo-Racer motorkerékpár megjelenését minimalista kék részletekkel, futurisztikusan szabta alumíniumba a Smoked Garage.

Ducati 848 Neo-Racer

A 2015-ös Ducati Street Fighter 848-asból továbbfejlesztett Neo-Racer jól tükrözi az indonéz gyártó históriájának irányvonalát, versenyszellemét és minőségét, nem épp szokványos alapanyagokon keresztül.

Ducati 848 Neo-Racer

A Smoked Garage a Nico Design kétdimenziós tervei alapján dolgozott a Neo-Racer-en és komponensein. A futurisztikus sziluettel azonosulva, ideje volt annak három dimenziós, méretarányos modelljét is megvalósítani; a műanyag öntvény egyfajta geometrikus referenciaként és sablonként szolgált a végső megvalósítás minden részletével.

Ducati 848 Neo-Racer

Ez volt az alapja a méretarányos, alumíniumból kézi munkával készült karosszériának. A folyamat a részletek iránti állhatatos figyelmet követelt meg – hét ember napi tizenkét órás munkájával, egy hónap alatt sikerült megvalósítani. Az elkészült burkolatok összeszerelése után két hétig tesztelték az illeszkedést.

A minimalista festék a nyers polírozáson azonban elsőre nem tapadt meg, így a bali műhelynek minden elemet újra kellett csiszolnia. A polírozott ötvözet, a karbonszál és a kék hat árnyalatának kombinációja lenyűgöző.

Ducati 848 Neo-Racer

Az airboxot is polírozott ötvözet fedi, a tetején a külső tank található. A vezetőülés alsó és felső részéhez CNC megmunkálású alumíniumot használtak.

Ducati 848 Neo-Racer

A Ducati könnyített fémötvözeteit végül „lolly” kékkel fejezték be és Metzeler-gumikkal egészítették ki. A Neo-Racer-en Motogadget M-unit biztosítja az áramot a futurisztikus front- és hátsó LED-világításokhoz.

Ducati 848 Neo-Racer

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «