Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Ducati elektromos mountainbike-ja

0

Az olasz Ducati leginkább high-end motorkerékpárjai miatt vált híressé. A milánói EICMA-n azonban valami egészen mással rukkoltak elő – egy elektromos rásegítésű mountain bike-kal.

Ducati MIG-RR

A MIG-RR névre keresztelt bicikli a Ducati és az olasz Thok Ebikes együttműködésének köszönhetően született meg. A kétkerekűt enduro kerekezésre tervezték – amit ezek a versenyek ihlettek, amelyek során szintidőre mért downhill (ereszkedő) szakaszokkal és nem időmért kapaszkodással kell szembenézni a versenyzőknek.
Bár a Thok már ismerős a kerekezők számára a MIG elektromos rásegítővel rendelkező mountain bike-jaik miatt, a MIG-RR olyan egyedi tulajdonságokkal is fel van vértezve, amik egyértelműen a Ducati Design Center nevét fémjelzik. Ezek között különböző méretű kerekek – elől 29 inch az emelkedők és akadályok miatt, hátul pedig 27,5 inch a könnyebb gyorsulás miatt.

Ducati MIG-RR
A pedálozást egy 250 wattos Shimano Steps E8000 segíti majd, amelyet a lánckeréksor mellett helyeztek el. A 70 Nm nyomatékkal bíró 504 Wh teljesítményű akkumulátor a fővázcső alsó részén található.
A MIG-RR egy Fox 36 Float 29 Factory Series Kashima villát kapott 170 mm rugóúttal, egy 160 mm rugóutas Fox DPX2 Factory Series hátsó lengéscsillapítót, Renthal 35 Fatbar Lite Carbon kormányokat, Mavic E-XA Drifter kerekeket, egy Race Face Turbine állítható nyeregcsövet, Shimano Saint féknyergeket és egy 11 sebességes Shimano XT fogaskeréksort.

Ducati MIG-RR
Az egész masina összesen 22,5 kilogramot nyom, ami egy közepes vázméretnél nem is olyan rossz.
Bár a MIG-RR még nem érhető el az amerikai piacon, Európában már januártól rendelhető, és a Ducati tavasszal kezdi el őket kiszállítani. Az árazás a Ducati honlapján található.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «