Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ducati Panigale Anniversario – új mérce a teljesítmény terén

1

Az olasz Ducati egy különleges sportmotorral ünnepeli fennállásának 90. évfordulóját.

Ducati Panigale Anniversario

Az elmúlt évtizedekben a Ducati márkanév összeforrt a minőségi, magas technológiai színvonalon álló sportmotor fogalmával. A Ducati teljesítmény iránti szenvedélyét pedig mi sem fejezhetné ki jobban, mint a szépségdíjas Panigale modelljének egy különleges ünnepi kiadása.

Ducati Panigale Anniversario

Dinamizmus, egyértelmű versenybeütés, aranyszínű kovácsolt alumínium Marchesini kerekek, kisszériás, mindössze 500 darabos darabszám, lézerrel gravírozott sorszám. Mi más is kell egy különleges motorhoz. A Ducati azonban nem elégedett meg ennyivel.

Ducati Panigale Anniversario

A tradicionális fehér-fekete-vörös Ducati versenyfényezést kapó 1299 Panigale Anniversario gyomrába egy 205 lóerős, 1285 köbcentiméteres superquadro erőforrás dolgozik, a motor erejének aszfaltra juttatásáért pedig egy motorfék kontroll egység (EBC) gondoskodik, mely még extrém kanyarvételi körülmények között is biztosítja a motorkerékpár stabilitását.


Ducati Panigale Anniversario

A súlycsökkentés és az alacsony súlypont érdekében a tengelykapcsoló fedél, a hengerfejfedelek, és az olajteknő is aranyszínű magnézium ötvözetből készült.

 

A luxusról pedig többek között két-két LED-es első fényszóró és hátsó lámpa, valamint teljes TFT műszerfal gondoskodik. A műszerfal TFT kijelzője ráadásul automatikusan alkalmazkodik a környezeti fényviszonyokhoz és a motoros által kiválasztott üzemmódhoz, sőt mi több azon valós időben még a motor dőlésszöge is leolvasható. Hát igen a Ducatinál mindig is magasan volt a mérce.

Ducati Panigale Anniversario

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «