Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Dzsungelpapucs

0

Az Iguaneye nevű cipőmárka legújabb fejlesztése ez a két részből álló papucs, mely tulajdonképpen egy gumiból készült 3D puzzle.

Dzsungelpapucs

Az papucsot az amazóniai indiánok inspirálták, ugyanis ők természetes folyékony gumiba mártották a talpukat és így tulajdonképpen egy gumipapucs képződött a lábukon.

Dzsungelpapucs

A biztonságos és rendkívül kényelmes papucs abban különbözik a hagyományos strandpapucsoktól, hogy két szétválasztható részből áll, melyek összecsatolhatóak, akár egy 3 dimenziós puzzle elemei. Az Iguaneye csapata egy 3D rendszerű SLS nyomtató segítségével készítette el a gumipapucs első prototípusait.

Dzsungelpapucs
Az Iguaneye két különböző anyagot használt a papucs gyártásakor, mindkettő különösen rugalmas adottsággal rendelkezik, ezáltal a végtermék egy nagyon kényelmes viseletet eredményez.

 

3D-puzzle ‘hippie flip-flop’ combines 2-part rubber ergonomic sole from designboom on Vimeo.

A ‘Jungle’ fantázianevet kapó terméket egyenlőre egy internetes kampány keretében népszerűsítik, később pedig az Indiegogo weboldalon lesz majd rendelhető.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «