Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

E-bike bentre, e-bike kintre

0

Egész évre megoldódott a nagy dilemma azoknak, akik nem bírnak a nyeregről lepattanni. A Falco eDrive elektromos kerékpár 161 km-es hatótávval rendelkezik, majd ha meguntuk a szabad levegőt, a sztenderbe állítva folytathatjuk a tekerést bent, és közben a 400 Wh-s lítium akkumulátor is töltődik.

Falco E-drive

A hatótáv a terepviszonyoktól függően 161 km, a regeneratív fék minden utolsó kilométert megpróbál kipréselni a szerkezetből, mielőtt hat órán keresztül töltődne.

Falco E-driveFalco E-drive

A végsebesség 25-32 km/h között van, attól függően, hogy Európába vagy Amerikába szánták-e a modellt, a versenyváltozat pedig 45km/h-val hasít.

Falco E-drive

A sztender iOS, Android, Windows és Mac kompatibilis, de olyan benti programokra is csatlakoztatható, mint a Zwift, a Trainer Road vagy a Falco saját interaktív edzésprogramja.

Falco E-drive
A kerekek mérete 20-astól indul, egysebességestől a 10 sebességig változhatnak a modellek. Súlya körülbelül 13kg, a sztenderrel együtt, a csomag része pedig az ANT+ és a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat.

Falco E-drive
Előrendelés esetén 1.149 dollárt kérnek érte, de január végére 1.649 dollárig is felkúszhat az ára. Júniusban kezdődhet a szállítás, a cég 5 éves garanciát vállal a kerékpárra, 2 évet pedig az akkumulátorra.

Falco E-drive

Ha valakit a Falco edzésprogramja is érdekel, akkor előrendelés esetén a teljes eDrive csomagért 1.995 dollárt is kifizethet.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «