Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

eB1 Bike – a klasszikus szépség

0

Az Emo Design már három éve dolgozik az elektromos eB1 Bike modelljén. A projekt eredetileg Elio Marioni az Askoll tulajdonosának a fejében született meg, aki az Emo Design céggel állt össze annak a megvalósítására.

Ezzel a városi elektromos biciklivel a tervezők szerették volna újragondolni a nagyvárosi közlekedés kérdéseit, egy agilis, könnyen használható, klasszikus stílusú elektromos kerékpárt alkotva.
Az eB1 Bike kivehető akkucsomaggal rendelkezik, amely bármilyen hálózati aljzatból tölthető.

eB1 Bike, elektromos bicikli

A tervezés során az Emo Design a felhasználói élmény érdekében az apró részletekre, és a stílusra is odafigyelt. A kerékpár ezért nem kapott terjedelmes akkucsomagot, a legtöbb alkatrész egyedi tervezésű, számtalan szemet gyönyörködtető részlettel.

eB1 Bike, elektromos bicikli, kormánymarkolat

Legyen szó a finom bőr kormányról, integrált kijelzőről, ahonnan leolvashatóak a legfontosabb információk, fordított fékkarról, hogy elrejtsék a fékrendszer kábeleit, a kerékagyba épített automata váltóról, vagy az ülésbe integrált biztonsági rendszerről.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «