EFFIE Finalist díjat nyert a Ford

0

A Ford idén egy PR alapú kampánnyal, a Ford Driving Skills for Life bevezető kommunikációjával került a short listre az EFFIE nemzetközi reklámhatékonysági verseny magyar mezőnyében.

 Ford DSFL

Az Effie a marketing kommunikációs szakma világszerte elismert egyik legrangosabb versenye, amely díjazza a sikeres és hatékony marketingkommunikáció minden formáját. 1968 óta az Effie a teljesítmény globális szimbólumává vált, ma már világszerte 51 országban rendezik meg a versenyt.

Az Effie elsősorban hatékonysági díj, az adott piacon bizonyított eredményeket vizsgálja és értékeli. Az Effie célja az olyan, sikeres, hatékony marketingkommunikációs aktivitások és megoldások elismerése, amelyek az adott piaci környezetben maximálisan beváltották a hozzájuk fűzött reményeket: bizonyítottan teljesítették, sőt meghaladták az eredetileg kitűzött, világosan meghatározott célokat. A pályázatok értékelése elsősorban a célokkal szembeni teljesítmény objektív bizonyítékain alapul.

 Ford DSFL

Ebben a versenyben került a legjobbak közé idén a Ford társadalmi célú, Ford Driving Skills for Life eseménysorozatának bevezető kampánya, melyért a pénteken megrendezett gálán Finalist minősítést vehetett át a Ford kommunikációs csapata a Várkert Bazárban.

„Ez a díj azért rendkívül megtisztelő, mert a Driving Skills for Life eseménysorozat bevezetésére minimális budget állt rendelkezésünkre, ezért a bevezetés során a klasszikus PR eszközeit vegyítettük a célcsoportot leginkább megszólító influencerekkel való együttműködéssel. Az eredmény pedig messze túlszárnyalta a várakozásainkat, hisz tavaly, már az első évben túljelentkezés volt az eseményre.” – mondta el Györke Orsolya a Ford PR igazgatója.

Hazánkban a 25 évesnél fiatalabbak közel 25%-a sérül meg vagy veszíti életét közlekedési balesetben, többnyire figyelmetlenség és a rutin hiánya miatt. Ford ezért döntött úgy tavaly, hogy hazánkban is bevezeti a 18-24 éves korosztálynak szóló ingyenes tréningprogramját, a Ford Driving Skills for Life.

 

Hasonló, autógyártó által szervezett első jogosítványát megszerzett célcsoport számára indított ingyenes vezetéstechnikai training program nincs a magyar piacon.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «