Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Égi otthonok” egyedi stílusban

0

Az épület 120 négyzetméternyes teraszt kínál London egyik leggyorsabban fejlődő negyedében.

One Park Drive London Canary Wharf negyedében

Amikor 2017 márciusában megnyílt a One Park Drive London Canary Wharf negyedében, a város közösségi életének új generációjának kiáltották ki.
Mint a világhírű svájci Herzog & de Meuron első lakóépülete az Egyesült Királyságban, a ház egyúttal kiemelkedő építészeti látványosság is. A lakások a hagyományos elrendezéstől eltérően vannak elszórva az 58 emelet magas, henger alakú épületben. A végeredmény egy elkülönülő zónákból álló szerkezet, melynek egyes részei különböző lakhatási élményt nyújtanak.

One Park Drive London Canary Wharf negyedében
A legújabb kollekció három Sky Lofts-ból áll, amely a 32. emeleten foglalnak helyet, a One Park Drive Cluster apartmanjai és Bay rezidenciái között. A kettőt összekapcsoló Sky Lofts mindegyikében magas plafon, tágas szobák és 120 négyzetméter külső terasz lesz. (A terasz a lakás minden nagyobb szobájából megközelíthető lesz.) Emellett az égi otthonok külön konyhával, társalgókkal és ötrészes fürdőszobákkal vannak felszerelve.
A három rezidencia az egész épületet átható modern, “folyékony stílust” fogja képviselni. A hatalmas, szögletes ablakok lenyűgöző kilátást nyújtanak a Wharf negyedre és a környékre, miközben a ropogós tavaszi levegő átjárja a szobákat.

One Park Drive London Canary Wharf negyedében
A lakók az épület minden kényelmi szolgáltatását igénybe vehetik, beleértve a vetítőtermet, a könyvtárat és a fitnesztermet egy 30 méteres medencével, amely a dokkra néz.

One Park Drive London Canary Wharf negyedében
A One Park Drive a Canary Wharf környékén zajló új beruházás horgonya. Az építési tervekben szerepel 3600 új otthon, 35 ezer négyzetméternyi kereskedelmi üzlethelyiség, 26 millió négyzetméternyi irodahelyiség, valamint 32 ezer négyzetméternyi közösségi tér és park. A lakások ára várhatóan 3,86 millió dollárnál fog kezdődni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «