Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Egy autó illata – a Bentley új parfümje

0

A Bentley Fragrences új, merész parfümöt alkotott a modern utazónak – Bentley Momentum Unlimited -, amely a nagysikerű Momentum család legújabb tagja. 

Bentley Momentum Unlimited

Akár szórakozásból, akár üzleti okokból járja a világot, a Momentum Unlimited férfi világutazó, aki élvezi a legfőbb luxust: a szabadságot. Sikeres, stílusos és motivált – a Bentley Momentum Unlimited férfit a kihívás inspirálja. Számára a határ a csillagos ég.
A parfümje tükrözi a szemléletmódját és kifejezi az egyéniségét. A név, Bentley Momentum Unlimited a férfi erejét, gyorsaságát és lendületét ünnepli – ez az ő pillanata –, és persze a kivételes szabadságát.

Bentley Momentum Unlimited

Ropogós gyümölcs és sima bőr izgalmas kombinációja

A világ egyik legelismertebb illat designere, Michel Almairac a legjobb minőségű összetevőkből alkotta meg a Momentum Unlimited illatot, amely a Momentum vonal egy könnyedebb interpretációja. Ez a vibráló illat az utazás izgalmát és a friss, érzéki illatjegyeket állítja kontrasztba.
Az illat a grapefruit és a zöld alma gyümölcsös robbanásával indul, amit a kardamom citrusos könnyedsége erősít fel. A szívjegyek a Bentley Fragrences jellegzetes akkordját tárják fel: a fa és a bőr illatjegyeket a Bentley modellek luxus belseje ihlette.
Három szofisztikált illat, a visszafogott cédrusfa, a titokzatos vetiver és az érzéki szantálfa emeli ki a bőr illatjegyek gazdag textúráját. Száradás után az illat pézsma és az ambroxán jellemzően férfias borostyán illatjegy érzéki elegyével ér marad a bőrön.
A Bentley Momentum Unlimited friss, letisztult illat, amely kifejezi a kortárs férfi izgalmas életstílusát.

Bentley Momentum Unlimited

Modern csavar a Bentley jellegzetes rácsozatán

Az eredeti Bentley Momentum letisztult megjelenésének merész változata az új Momentum Unlimited üvege, amely elől és hátul a márka jellegzetes rácsozatába lett öltöztetve. A védjegy motívumot úgy tervezték, hogy kellemes legyen a tapintása és a szemet is gyönyörködtesse. Az üveget az aljától a nyakáig ezüstlapok borítják, ami érzéki tapintást és feltűnő grafikai stílust ad a flakonnak. Ezzel szemben, az üveget egy sima, ezüst kupak koronázza. Az átlátszó üvegen átszüremlő türkizkék szín a hatalmas égbolt frissességét tükrözi.

Bentley Momentum Unlimited
Az ikonikus „B szárnyas” Bentley logóval és az illat nevével díszített doboz eleje megismétli a rácsozat motívumot fényes kék árnyalatú ezüsttel, amit sima, matt ezüst keretez.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «