Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Egy finom vacsora az égben?

0

2006-ban, a belga Hakuna Matata és Fun Group által megálmodott ”Dinner in the Sky” teljesen új perspektívába helyezte a kulináris élményt. Azóta a felhők felett lebegő konyha a világot járja, és azoknak, akik elég merészek 50 méteres magasságba felemelkedni, a Dinner in the Sky világklasszis konyhájával felejthetetlen élményt és kilátást nyújt.Mielőtt a vendégeket az égbe repítenék, természetesen meggyőződnek arról, hogy biztonságosan be legyenek kötve. Az eddigi 10 év során olyan helyszíneken szolgáltak fel vacsorát, mint a Kuala Lumpur Tower, a római Villa Borghese, a Copacabana Beach vagy a London Eye. 2017 nyarán visszatérnek szülővárosukba, Brüsszelbe. A 3 Michelin csillagos modenai Osteria Francescana étterem séfjének, Massimo Botture, irányításával a Dinner in the Sky csapata egészen szeptemberig be van táblázva.

Dinner in the Sky

Azoknak, akik elég merészek 50 méteres magasságba felemelkedni, a Dinner in the Sky világklasszis konyhájával felejthetetlen élményt és kilátást nyújt

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky

A tulajdonos, Massimo Bottura a 3 Michelin csillagos modenai Osteria Francescana étterem főszakácsa

Dinner in the Sky

A vendégeket biztonságban repítik az égbe, közel a világ legszebb pontjaihoz

Dinner in the Sky

2017-ben szülővárosába, Brüsszelbe tér vissza a Dinner in the Sky

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «