fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Egy gatyában James Bonddal

0

A James Bond filmek már számos divatcéget megihlettek. Ezúttal a luxus fürdőruhákat gyártó brit márka, az Orlebar Brown állt elő egy 007-es fürdőnadrág sorozattal, melyet Ian Flemind legendás brit titkosügynöke, James Bond ihletett.

Orlebar Brown 007-es fürdőnadrágai

Az exkluzív új kollekció darabjaiban olyan filmek jelenetei köszönnek vissza, mint a Dr. No (1962), a Tűzgolyó (1965), a Csak kétszer élsz (1967) és az Élni és élni hagyni. (1973)

Orlebar Brown 007-es fürdőnadrágai

Az eredeti 1962-es filmben Sean Connery világoskék rövidnadrágot viselt, miközben a homokos tengerparton sétált az első Bond lánnyal, Ursula Andresszel. Ez a szín inspirálta a divatcéget, így ez a kollekció mindegyik darabjában visszaköszön. A 2012-ben bemutatott Skyfall című filmben egyébként Daniel Craig éppen ugyanilyen színű fürdőnadrágot viselt.

Orlebar Brown 007-es fürdőnadrágai

Az exkluzív fürdőnadrágokat az Orlebar Brown népszerű, közepesen hosszú fazonjában dobja piacra, melyek 395 dolláros áron lesznek majd elérhetőek.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «