Egy modern klasszikus

0

Az unimatikus karórák két olasz kreatív elme, Simone Nunziato és Giovanni Moro szüleménye, pontosabban a klasszikus és a modern órák iránti szenvedélyüké és azon vágyuké, hogy ezt a két világot végre egyesítsék.

A folyamatos kutatás, a megfelelő dizájn és az ikonikus elemek vegyítése, valamint a legfrissebb technikai megoldások eredményeként bemutatkozik a Modello Uno elnevezésű kronométer, mely lássuk be, tökéletes ár-érték arányú.

Modello Uno

Az egész szerkezet teljes mértékben olasz munka, kinézetét nagyban meghatározza a 40mm-es szolid rozsdamentes acél burkolat, és a finoman polírozott felület.

Modello Uno

A matt sötétszürke számlap Super-LumiNova® C3 festékkel van fedve, mely jól kiemeli a minimalista grafikai kompozíciót, könnyen olvasható, s a használója tüstént be tudja tájolni magát, bármilyen fényviszonyok között legyen is.

Modello Uno

A militáris ihletettségű mutatók szokatlanul feltűnőek, s a dupla fedésű, anti-reflektív zafírkristály felülethez csodásan illeszkednek, s az óra ábrázatát pont megfelelően egészítik ki.

Modello Uno

A Modello Uno megfelel búvárórának is, 2mm-es becsavart hátlapja tökéletesen illeszkedik, hála a magas minőségű tömítőanyagnak, 300 méterig megbízhatunk benne. A modell pontossága is garantált, a Seiko NH35A rendszerének köszönhetően.

Unimatic Watches – Modello Uno Making of from unimatic watches on Vimeo.

Az unimatikus órák Modello Uno-ja mindössze 300 példányszámban kerül piacra, egyenként számozottak, szolid acél szíjjal, amihez természetesen egy biztonságos csat tartozik és 24 hónapos garanciával.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «