fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ehang 184 – a személyszállító drón

0

Gyorsan kell eljutnod valahová? Akkor számodra az Ehang 184 AAV (autonóm légi jármű) lehet az ideális választás a rövid és középtávú utakra.

A tervezői szerint a személyszállításra képes önműködő drón új fejezet nyit majd a légi közlekedésben, hiszen általa bárki gyorsan, biztonságosan és költséghatékonyan utazhat nem túl nagy távolságokra.

Ehang184 Drón

A 100 %-ban zöld, teljesen elektromos Ehang 184 tervezése során az egyik legfontosabb szempont a biztonság volt, ennek érdekében egy tartalék erőforrással is rendelkezik, amivel normál repülési üzemmódra képes.

Ehang184 Drón

A kis légijármű négy sarkában egy-egy karon 2-2, tehát összesen 8 propeller termeli a felhajtóerőt, a 8 propeller alkalmazása révén pedig nem csak, hogy komoly felhajtóerő termelődik, de ez a megoldás a biztonságot is növeli.

Ehang184 Drón

Az Ehang 184 ugyanis még egy propellerhiba esetén is le tud szállni a legközelebbi nyílt területen. Szintén a gép biztonságát növeli, hogy minden kommunikáció titkosított, és az összes AAV saját egyedi kulccsal rendelkezik.

 

A függőlegesen fel- és leszálló személyszállító drón egy embert és némi csomagot képes a levegőbe emelni. A 450 méter maximális repülési magasságot elérő Ehang 184 legnagyobb sebessége 100 km/óra és akár 20 percet is a levegőben tölthet.

Ehang184 Drón

A gép vezetésével egyébként egyáltalán nem kell foglalkoznunk, hiszen elég csak az érintőképernyős műszerfalon megadnunk a célállomást majd hátra dőlve élvezni az utazást.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «