Éjfekete szépség két keréken

0

A magas teljesítmény és elegancia éjfekete ötvözete lett a Bandit9 Dark Side elnevezésű sötét, drámai és gyönyörűen harmonikus motorja.

Bandit9 Dark Side

A motorkerékpár a kifinomultság, ravaszság és teljesítmény sötét keveréke. Mindössze kilenc darabot készítenek

Mindössze kilenc darab készül ebből a fekete szépségből, amely a kézműves munkának köszönhetően lett tökéletes, minimalista, esztétikumával mégis félelmet keltő.

Bandit9 Dark Side

Elöl egy fehér LED kapott helyet, amely 150%-kal fényesebb, mint egy hagyományos halogén lámpa

A motor a repülőgép aerodinamikájának – ahonnan a kézműves motor biznisz sok ihletet merít – felnagyítása; a sima “vázszerkezet” egyesíti a burkolatot, az üzemanyagtartályt, az ülést és a féklámpákat. A folytonos és ívelt darab finoman elnyelni a fényt, ami drámai módon hosszúkás, dinamikus és titokzatos vonzerőt kölcsönöz neki.

Bandit9 Dark Side

A sci-fi kinézetű sebességmérő Harley Davidson 3,5 “-es műszert tartalmaz

A sötét Dark Side motorkerékpár a Bandit9 márka Holdra szállása – a lehetetlennek tűnő cél kitűzése és az akadályok legyőzésének eredménye. Ha a karcsú, minimalista design nem elég ahhoz, hogy bizonyítsa ezt, akkor ott van a teljesítménye, hogy megtegye ezt.

Bandit9 Dark Side

Az ülés és a váz végén egy nagy teljesítményű LED-es hátsó lámpa van beépítve

A szívében 750cc-es, folyadékhűtéses motor fedezhető fel, 60º-os ikervázzal, amely 7955-es fordulatszámot és 43 lb-ft nyomatékot produkál.

 

bandit9 dark side motorcycle from designboom on Vimeo.

RevX motorként lett kialakítva, tehát alacsonyabb, mint hagyományosan, annak érdekében, hogy lejjebb kerüljön a gravitációs középpont, és az alacsony sebesség mellett jobban kezelhető legyen.

Bandit9 Dark Side

A 750cc-es folyadékhűtéses motor 57,6 lóerős és 43 lb-ft nyomatékot produkál

Ezenkívül, a kétkerekű minimalista és vad külső részeként a Vance & Hines könnyű acélból készült és magas hőmérsékletű kerámia bevonattal fedett kipufogócsöve teszi fel az i-re a pontot.

Bandit9 Dark Side

A Vance & Hines verseny kipufogója mély, agresszív hangokat ad ki

 

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «