Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Éjfél a vízen

0

Luxus részletek, démoni sebesség és két főhálószoba teszi olyan kivételessé ezt a 60 láb hosszú hajót.

Midnight Express-60

A Midnight Express az egyik olyan hajó márka, amely képes volt rajongótábort építeni maga köré. A dél-floridai gyártó nevét annak a félelmet nem ismerő hozzáállásnak köszönheti, amellyel folyamatosan meg akarja újítani a középkonzolos hajókat, hiszen a szektor szinte felrobbant az elmúlt 5 évben. A legfigyelemreméltóbb modelljei között említhető a lenyűgöző kék-arany 43 Express, és az a jacht, amelynek profiljára egy Ulysse Nardin óra van festve. Egy másiknak extra széles oldalsó bejárata és nyitott pilótafülkéje van a kerekesszékes tulajdonosok számára. A bemutatott darabok sikeresen kombinálták a jóképű profilt az egyedi színekkel, kifogástalan építési minőséggel és perzselő sebesség határral.

Midnight Express-60
Az új Midnight Express 60 Pied-A-Mer a luxus egy magasabb szintjére emeli a vállalatot. Egy igazi egyedi szépség a 60 láb hosszú motorcsónak, amiben olyan extrák vannak, mint a két főhálószoba, érintőképernyős sisak, a legszélesebb pontja pedig 15 láb. Ugyanakkor a hajó egy szörnyeteg, a Seven Marine 627 lőerős külső négyes motorja hajtja, ami 75 mérföld/óra sebességre képes. A Pied-A-Mer akár belső motorokkal is felszerelhető, amikkel a sebessége a 100 mérföld/órát is megközelítheti.

„A Pied-A-Mer természetesen fejlődött ki a második legnagyobb, 43 láb hosszúságú modellünkből” – mondta Harris Glaser, a Midnight Express igazgatója a Fort Lauderdal International Boat Show-n. „Olyan tulajdonosaink vannak, akik egy luxus hajós élményre vágynak a mindennapokban, ugyanakkor a hétvégi kirándulásokhoz is használni akarják a járművet. Ezért a kétszobás elrendezést alkalmaztunk a 30 láb hosszú törzsben. A fedélzeten pedig rengeteg hely áll rendelkezésre.”

Midnight Express-60

A 60 Pied-A-Mer a minőségi gyökereinél marad. A cég egy vákuumos eljárást és nagy mennyiségű szénszálat alkalmazott, hogy a jacht könnyű és erős legyen. A kétemeletes hajótest a 22 fokos leejtővel a tatoldalon szintén a hajó örökségéből jön. Mint azt a Midnight Express már sokszor bebizonyította, a hajótest egyedi színein túl is képes testreszabni a járművet olyan részletekkel, mint az oldalsó bejáratú merülőajtók, elektromos napfénytetők, egyedi ülések és a gyro stabilizátorok. Glaser motorcsónaknak nevezi, de ez a szépség és a szörnyetege otthonos lesz akkor is, ha valaki távoli kikötők felé veszi az irányt, majd 75 mérföld/órával indul haza néhány nap múlva.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «