Eladó a Király egykori háza

0

Nemrégiben az az otthon bukkant fel az amerikai piacon, amit Beverly Hillsben a friss házas Elvis és Priscilla Presley vásárolt meg 1967-ben. A Rock ’n’ Roll Király és az ifjú ara akkor egy kisebb vagyont fizetett, 400.000 dollárt a 499 m2-es házért, ami az exkluzív Trousdale Estates környéken található.

A Király korábbi háza

Akkoriban a szomszédságban luxus század közepi stílusban épültek az otthonok, és a környék gyorsan vált Hollywood gazdagjainak és a híres embereknek közkedvelt helyévé.

A Király korábbi háza
A 1174 Hillcrest Road szám alatt a Presley család 1968-ban a kis Lisa Marie-vel bővült, abban az évben pedig Elvis visszatért az élő zene világába a ’68 Comeback Special előadással.

A Király korábbi háza

A Király a bejárati kapuban még autogramot is osztogatott. 1973-ban azonban elváltak, és az egykor boldog családi fészket kénytelenek voltak eladni.

A Király korábbi háza

Ezt követően nem sok minden történt a ház körül. Lelkes rajongók zarándokoltak főként erre, majd egészen 2012-ig várni kellett, amikor is a hírek attól voltak tele, hogy a Hard Rock Café társalapítója, Peter Morton 9,8 millió dollárért megvette a helyet, és a lebontását tervezte.

A közvélemény azonban megmentette a házat. Morton eladta az ingatlant 14,5 millió dollárért 2014-ben. Most pedig a French Regency ingatlaniroda elképesztő áron, 30 millió dollárért hirdeti a házat.

A Király korábbi háza

A biztonság kedvéért az otthon új padlót, elektromos vezetékeket, medencét, spa részleget és vendégszobát is kapott, azonban a kilátás és az üvegfalak változatlanul ott maradtak.

A Király korábbi háza
Valószínűleg az idő majd megmondja, hogy a Presley-birtok ára valóban a dupláját éri, de egy biztos: a rock ’n’ roll történelemben és a rajongók szívében ez a hely örökké megmarad.

A Király korábbi háza

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «