fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Elektromos bicikli chopperes beütéssel

0

Ahogy nő az elektromos biciklik népszerűsége, a tervezők új, meglepő módokat találnak arra, hogy ezek a járművek kitűnjenek a tömegből.

Ruff Cycles - e-bike

Inkább motorra hasonlító megjelenésével a Ruffian a régi stílust ötvözi a teljesítménnyel és sebességgel, amit egy német elektromos biciklitől az ember elvárna.

Ruff Cycles - e-bike

A Ruff Cycles a Bosch-hoz fordult akkumulátorét és a motorért, és végül egy 500-Wh teljesítménypakkot az acéltankba, valamint egy 250W-os pedálhajtású motor került a vázba. A Shimano nyolcsebességes váltójával van felszerelve a bicikli, amely a hidraulikus fékeket is irányítja.

Ruff Cycles - e-bike

A Ruffian legmagasabb sebessége attól függ, hogy a világ mely pontján használják a biciklit, hiszen a sebességkorlátozás országonként változik. Észak-Amerikában 20 km / órás sebességre lesz képes, míg az európai vásárlók példányainál 16 km / órás sebesség lesz a maximum.

Ruff Cycles - e-bike

Tekintve, hogy súlya 33 kg, lejtőknél jól fog jönni a pedálhajtás, nem pedig amikor hosszú, egyenes útszakaszon fog haladni nagy sebeséggel. A teljesítménynél sokkal lenyűgözőbb, hogy a 3,5 órás töltési idő 90 km megtételére elegendő.

Ruff Cycles - e-bike

A bicikli 26 hüvelyk átmérőjű kerekeken gurul, és a por bevonatú váz számos különböző színben kapható. A Dragster kormányszerkezetek szabványnak megfelelőek, ugyanúgy, mint a rugós bőr nyereg.

Ruff Cycles - e-bike

A túlméretezett lámpák tovább erősítik a motorkerékpárszerű kinézetet, bár a tény, hogy tekerni kell, sima bukósisak is elég hozzá, és hogy autópályán nem lehet vele gurulni, némileg tönkreteheti ezt az illúziót.

Ruff Cycles - e-bike

A Ruffian három színben lesz elérhető, és szeptemberben az Interbike-on fog debütálni. Az ára 5,499 euróról indul. Nem olcsó, különösen a többi olyan e-kerékpárhoz képest, amelyek jobb teljesítményt nyújtanak, és az off-road terepen is megállják a helyüket, de biztosan lesznek olyanok, akik hajlandóak ekkora összeget kiadni az elegáns cirkálóét.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «