fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Elektromos “igásló”

4

Bár még mindig van egy belsőégésű motor a motorháztető alatt, a Workhorse megszüntette a nagy szellőzőrácsot a W-15 karosszériáján. Az Ohioban található Workhorse cég új modellje megnövelt hatótávolsággal rendelkezik, így már akár 644 km megtételére is képes.

Workhorse elektromos pick-up

A gépjármű stílusjegyei pickup-ra hajaznak, mégis van a design-ban valami újdonság. A modern külső összhatásból egyértelműen kiderül, hogy egy elektromos járművel állunk szemben.

Workhorse elektromos pick-up

A Workhorse W-15 mégis képes akár munkaeszközként is funkcionálni, erejének, teherbírásának és tartósságának köszönhetően.

Workhorse elektromos pick-up

A jármű ereje az első és hátsó motorokban rejlik. A W-15 460 lóerős összteljesítménnyel rendelkezik, károsanyagkibocsátása minimális szintű és a fenntartási költségei is meglehetősen alacsonyak.

Workhorse elektromos pick-up

A funkcionalitás, a teljesítmény, a biztonság és a megbízhatóság elsődleges szempontok voltak a tervezés során. Többek között olyan extrákat tartalmaz a csomag, mint a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer vagy a automatikus vészfékezés.

Workhorse elektromos pick-up

2018 végén indulhat meg a gyártása a modellnek, így tehát kereskedelmi forgalomba csak 2019-ben fog kerülni. Már így is több, mint 4500 előrendelés érkezett, az ügyfelek között közel 20 hivatásos gépjárműflotta is megtalálható.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «