fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Elektromos jacht a Tjep-től

0

A The International Yacht & Aviation Awards 40 méter feletti koncepció jacht kategóriájának shortlistjén szerepelt a Tjep EAU Electric Yacht.

Elektromos jacht a Tjep-től

A luxus elektromos jachtkoncepció az egyszerűség és kifinomultság határait feszegeti, ez az a típusú hajó, ami önmagában szeretné a víz kvalitásait megörökíteni. A 63 méteres, 13,5 méter széles és 18 méteres vitorlarúddal rendelkező EAU megalkotásánál igazán odafigyeltek a részletekre. A tanulmány 100%-ban elektromos meghajtással tervezték, amivel 25 csomós sebességre képes. Az alumínium hajótest és struktúra 12 kabint foglal magába. A hajó megjelenését a vízcseppek és a rétegezettség inspirálta.

Elektromos jacht a Tjep-től
Az EAU Electic Yachtnál emellett a hagyományos hajóépítő mesterségre jellemző elemeket használtak, úgy mint a fadeszkák, rétegezettséget és a fa hajókra építésére emlékeztető formát. A dizájn kulcseleme a vízcsepp alakú kormányfülke, mely egy absztrakt szoborhoz hasonlít, és olyan, mintha a fedélzet fölött lebegne.

Elektromos jacht a Tjep-től

A projekt célja, hogy kitolja a technológia és esztétika határait a végső letisztultság elérése érdekében. A Tjepnél úgy vélik, a nem túl távoli jövőben az elektromos személyszállítás a jacht szektorra is nagy hatással lesz. A Tjep Yacht azzal akarja elindítani a jövőt, hogy tiszta luxus jachtokat készítenek, amelyek az elektromos meghajtás felé terelik az energia forradalmat.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «