fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Elektromos karabély”

0

Az orosz Kalashnikov cég elsősorban a hírhedt AK-47 gépkarabélyáról ismert, de a gyártó most igyekszik bebizonyítani, hogy nem csak ennyiből áll a tudása.

Kalashnikov CV-1 elektromos autó

A fegyvergyártó üzlet legújabb terméke egy retro stílusú elektromos autó formájában debütált, amelynek technológiai felszereltsége az ígéretek szerint egy bizonyos versenytárssal is képes lesz felvenni a versenyt.

Kalashnikov CV-1 elektromos autó
A doboz felépítésű, babakék szedánt augusztusban mutatták be Moszkva mellett egy védelmi expón a sajtó képviselőinek egy sor szokatlan prototípus járművel együtt, ami már megtalálható a cég portfóliójában, például egy hover kerékpár és egy elektromos rendőrbicikli.

Kalashnikov CV-1 elektromos autó
A CV-1 néven futó elektromos autó megjelenését a IZH-Kombi, egy apró szovjet jármű ihlette, melyet a családok számára terveztek a ’70-es években. Kívülről kissé régimódinak tűnhet, de a Kalashnikov elmondása szerint modern technológiát csomagoltak az autóba, beleértve egy forradalminak nevezett átalakítót.

Kalashnikov CV-1 elektromos autó
Az elektromos szuperautóként emlegetett CV-1 350 km-es távot tud majd futni, így felveszi a versenyt a Tesla Model 3-mal. Kevés információ van egyelőre az autó teljesítményéről vagy a gyártásról, de a vállalat úgy látja, hogy a legjobbakkal is felveheti a versenyt.

Kalashnikov CV-1 elektromos autó
„Ez a technológia lehetővé teszi, hogy olyan világszintű elektromos autógyártók között szerepeljen, mint a Tesla” – mondta a Kalashnikov szóvivője a The Guardian szerint. „A koncepciónk kifejlesztése során a piacvezető márkák inspiráltak bennünket.”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «