Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Elektromos kerékpár az 1950-es évek stílusában

0

Luca Agnelli az Agnelli Milan Bike tulajdonosa 2015-ben azzal a szándékkal alapította meg a cégét, hogy olyan elektromos kerékpárokat készítsen, amelyek az 1950-es évek olasz kismotorjaira hasonlítanak.

Luca Agnelli - elektromos kerékpárjai

Az idei Milánói Design héten bemutatott kerékpár kollekciójában pedig egy közös vonás van, hogy mindegyik elektromos kerékpáron található egy-egy tank, amely az 1950-es évek stílusát idézi.

Luca Agnelli - elektromos kerékpárjai

Ezek a „üzemanyagtankok” pedig egyáltalán nem csak design elemek, hiszen a tankban kap helyet a kerékpár akkumulátor csomagja, ami besegít a kerékpár hajtásába is.

 

A furcsa egyszerre modern és nagyon antik kerékpárokon az üzemanyagtankok mellett más, az 1950-es évek stílusát idéző alkatrészek is feltűnnek.

Luca Agnelli - elektromos kerékpárjai

Luca Agnelli - elektromos kerékpárjai

Így többek között régi rugós nyergekkel, a kormányra szerelt szerszámtáskákkal, csengővel, furcsa első felfüggesztéssel és retro lámpákkal is találkozhatunk Agnelli a technológiát az esztétikummal elegyítő alkotásain.

Luca Agnelli - elektromos kerékpárjai

„Számomra a tökéletesség nem létezik” – nyilatkozta Agnelli. „Dolgozom és alkotom, de ezt sohasem érem el.”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «