Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Elektromos klasszikus

0

Sok városban a szabályozás teljesen jogosan a zeró kibocsátás felé tart, a klasszikus autók használata ezzel együtt sajnos még ritkábbá válhat a jövőben, mint most.

Aston Martin EV

Ugyanakkor az Aston Martin ’Reversible EW Powertrain’ koncepciónak köszönhetően a vintage autókat elektromosíthatják az úgynevezett “kazetta” átalakítással. A rendszer célja, hogy az eredeti Aston Martinok e jövőben is megállják a helyüket és társadalmi felelősségvállalás terén is élen járjanak.

Aston Martin EV
Andy Palmer, az Aston Martin Lagonda elnöke és a csoport CEO-ja a vintage EV koncepcióról elmondta:

Aston Martin EV

„Nagyon odafigyelünk a környezeti és társadalmi nyomásra, ami azzal fenyeget, hogy megtilthatják a klasszikus autók használatát a közelgő években. A terveink erre az évszázadra nemcsak az új és jövőbeli modelljeinkre vonatkozik, hanem egyúttal nagyra becsült hagyatékunkat is megvédik. Hiszem, hogy ez nemcsak egyedivé, de valóban előremutató gondolkodásúvá teszik az Aston Martint.”

 

Az Aston Martin Works fejlesztette ki a koncepciót, amely egy radikális ötlettel próbál megoldást találni a klasszikus autók jövőbeli lehetséges betiltására.

Aston Martin EV

Az első autó, amelybe beépítették az új technológiát egy eredeti Aston Martin DB6 MKII Volante, amiben a „kazetta” a motoron és a sebességváltó talapzaton ül. A saját cellájába zárva, az egységből induló köldökzsinór az autó elektromos rendszereit táplálja.

Aston Martin EV

Aston Martin EV

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «