fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Elektromos lóerők

0

Az angol startup, a Charge Automotive bejelentette, hogy egy teljesen elektromos Mustangot gyártanak.

Elektromos MustangA Royal Mail, a UPS, a Roborace és a Michelin által használt elektromos teherautóiról ismert Arrivallal partnerségben a cég egy 300 kW elektromos motort és egy 64 kWh akkumulátort pakol a klasszikus 1960-as évek stílusú Mustang vázába, amit a Ford engedélyezett. Összesen 499 darab lesz elérhető a limitált szériából.


A Charge szerint mindegyik elektromos Mustang 3,09 másodperc alatt tud 100-ra gyorsítani. Az akkumulátor 300 kW és 1,200 nm forgatónyomatékot állít elő, és ezzel az autó 200 kilométert tud megtenni.

Elektromos Mustang
Hátsókerék- és összkerékmeghajtás is elérhető, és a Change elmondása szerint minden Mustang művészi szintű elemekkel és egyénre szabott digitális kezelőfelülettel lesz ellátva.

Elektromos Mustang

A bemutató videóban egy hatalmas érintőképernyő látható a középső műszerfalon, amin a felhasználók tudnak választani a különböző módok között. Az autók ára 255,509 dollár lesz, és jövő év szeptemberében szállítják ki az új tulajdonosoknak, a foglalás pedig már most elkezdődött.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «