Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Elektromos retro e-bike

0

Azok a szörfösök, akik deszkáikat két keréken akarják szállítani a tengerpartra, inspirációt nyerhetnek a Deus ex Machina Honda Super Cub-járól, de azok, akik károsanyagmentesen szeretnék mindezt megtenni, azoknak a Cruzer fogja elnyerni a tetszését. Erre az e-biciklire akár szörfdeszkatartó is felszerelhető, és jövő héten debütál az Eurobike-on.

Rayvolt Cruzer e-bike

Esztétikailag valahol a Ruffian és az Avionics e-kerékpárok között helyezkedik el a Cruzer, melynek hátsó kerékbe szerelt motorja 250 vagy 1000 W-os változatokban érkezik.

Rayvolt Cruzer e-bike

Ez utóbbi a leginkább alkalmas off-road kalandokra. Az e-kerékpár készítője, a Rayvolt azt mondja, hogy a retrójármű elektromos segédmotorja 45 km/h sebességre képes, de a modell sebessége, amely a jövő hét Eurobike expora érkezik a dél-németországi Friedrichshafenben, 25 km per órára lett korlátozva.

 

Rayvolt from Kalapa Studio on Vimeo.

Az acél keretben elhelyezett Samsung Li-ion akkumulátorok kapacitása 567 Wh vagy 1,134 Wh. Rayvolt egy intelligens vagy egy gyors töltőt, illetve egy napelemmel ellátott kerékpártakaróval kínálja a Cruzert, ami feltölti az akkumulátort, amíg a kerékpár napon áll. A Regen fékrendszer szintén segít, hogy a legtöbbet lehessen kihozni az akkumulátorból.

 

A védett vezérlőrendszer a hátsó kerékagyon keresztül kapcsolódik a Bluetooth-hoz, lehetővé téve a vezető számára, hogy a pedál segédprogramra válthasson, ellenőrizze a sebességet és figyeljen az akkumulátor állapotára egy párosított okostelefonon futó alkalmazás vagy 4,5 hüvelykes HD érintőképernyővel ellátott vezérlőegység használatával. A vezérlőrendszer aktiválja a Cruzer lopásgátló rendszerét is.

Rayvolt Cruzer e-bike

Az e-bicikli váza kétféle méretben – 1,294 vagy 1,466 mm az első kerékagytól a hátsó részig -, valamint két kerékméretben – 24 vagy 26 hüvelykes – készült.

Rayvolt Cruzer e-bike
Érdekes módon a Rayvolt kizárólag napenergiát használt a gyártás során, ami tovább növeli az e-kerékpár zöld voltát. A Rayvolt Cruzer Eurobike modell narancssárga, zöld vagy szürke színben kapható € 2.700 és € 3.500 közötti áron, a konfigurációtól függően.

Rayvolt Cruzer e-bike

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «