fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Elektromos supermotót a népnek

0

Eyal Melnick látványos és agresszív supermotója a bizonyíték arra, hogy az elektromos meghajtás terjedése a motorizáció technológia megújítása mellett az autókért és motorokért rajongók legnagyobb örömére a dizájn területén is új korszakot nyithat.

Melnick a terep motorok vázát és az utcai motorok felfüggesztési rendszerét ötvöző supermoto megalkotásakor nem egyszerűen csak, hogy egy dinamikus kinézetű motort szeretett volna tervezni.

Elektromos szupermoto, koncepció

A cél egy olyan motorkerékpár megalkotása volt, amely a gyorsulása és a manőverezhetősége miatt igazán élvezetesen vezethető a városban, vagy akár a supermoto versenyeken is.

Elektromos szupermoto, koncepció

A lassú kanyarokból való kigyorsítás komoly nyomatékot igényel, ebben pedig az elektromos erőforrások igazán jók, a modern elektromotor köré pedig Melnick egy szokatlan szögletes vázat, illetve egy modern futóművet tervezett.

Elektromos szupermoto, koncepció

A végső dizájn kialakítását azonban Melnick a vásárlóra bízta, a mechanikai részeket ugyanis a motor két oldalán egy egy nagy műanyag lemez takarja, ahol a tulajdonos szabadon kiélheti művészi, grafikai hajlamait.

Elektromos szupermoto, koncepció

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «