Elektromos szépség

0

A Vision Mercedes Maybach Ultimate Luxury-tól a Mercedes-AMG ’GT 4-ajtós kupéig a német autómárka érzéki tisztaságot képviselő dizájn filozófiája az elmúlt években a teljes portfóliójukat meghatározta.

Mercedes EQ

A mantra az intelligens érzelem jellegzetességeit – könnyedség, tisztelet, bizalom, szeretet – kívánja meghatározni a vad és menő stíluson keresztül. Luxus a javából, de ha figyelembe vesszük a klisét, hogy a tervezők mindig a jövőre dolgoznak, felmerül a kérdés, milyen lesz a luxus a jövőben?

Mercedes EQ
Először 2016-ban mutatták be a Generation koncepcióval a Mercedes-Benz EQ márkáját, melynek célja, hogy kiváló mobilitási megoldásokat alkosson a holnap társadalom számára. Stílusa az előremutató luxusra fókuszál, miközben a portfólió egészét hűvös esztétika hatja át – az AMG épp az ellenkezőt képviseli. Ezek az autók így a jövő szépségideáljára, a digitálisra és elektromosságra helyezte a hangsúlyt.

Mercedes EQ
Az érzéki tisztaság jövőbeli szépségideálja egy kompakt arányú SUV-ban öltött testet. Dinamikus formája, amiben egyetlen vonal sem szakítja meg a sima felületet, mindezt az áramló tetővonal emeli ki. Elől a rács és a csillag emeli a megjelenést egyfajta elektromos és digitális szintre, hasonlóan a fekete üveg panelhez, ami hátsó fényszórókat köti össze. A kék részletek a karosszérián és a narancs vonalak a kerekeken az autó elektromos voltát szimbolizálják.

Mercedes EQ
A sima stílus az EQ SUV belsejében is folytatódik. A króm formák, mint a levegőszűrők és a fehér burkolatok mind a vezető felé orientálódnak. Emellett, az, hogy egy elektromos autóról van szó, a középső rész teljesen kikerült, így rengeteg extra hely áll rendelkezésre.

Mercedes EQ

A végeredmény egy teljesen új élmény a vezető és az utasok számára. A hűvös és meleg tónusok kombinációja – beleértve a fehér és barna berendezéseket, a kék hangulatvilágítást és a rozéarany részleteket – valóban kiemelkedő esztétikai megjelenést termet, ami meghatározza a jövő szépségideálját.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «