fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Élet a csikóhalak közt

0

Az „úszó csikóhal” koncepcióját márciusban mutatta be a Kleindienst Group a Dubaiban megrendezett Nemzetközi Hajó Show keretében.

Egy hihetetlenül egyedi, lakható hajóról van szó, amely elnyerte a média, az ügyfelek és a befektetők elismerését is. Ha rápislantunk a képekre, rögtön megértjük, hogy miért.

Csikóhal lakóhajó, Dubai

Ez a hajó tulajdonképpen egy tökéletes tengeri szállást biztosít a tulajdonosa számára. Három szintből áll össze: egy víz alatti, egy vízszinten elterülő és egy felső fedélzetből. A hálószoba és a fürdő a víz alatt található, ahol élvezhetjük a lélegzetelállító tengeri környezetet.

Csikóhal lakóhajó, Dubai

Ha felsétálsz a második szintre, a hatalmas ablakoknak köszönhetően gyönyörködhetsz a zavartalan tengeri kilátásban. Ezen a szinten található a kompletten felszerelt konyha és étkező, valamint a napozóterasz, amelyen elterülve nyugodtan lehet süttetni magunkat.
A felső fedélzet kiváló terep a pihenéshez. Nem hiányozhat innen egy kényelmes jacuzzi, illetve mini bar és egy heverő sem. Ez a szint visszahúzható drapériák segítségével téliesíthető.

Csikóhal lakóhajó, Dubai

Josef Kleindienst a kivitelező cég igazgatója elégedettet nyilatkozta, hogy valóra váltották sokak álmát a víz alatti életről. A koncepció nevét a csikóhalakról kapta.

Csikóhal lakóhajó, Dubai

Érdekesség, hogy a Kleindienst Csoport szeretne létrehozni egy mesterséges korallzátonyt, ahol a képeken látható tengeri luxusszállások alatt ezek a veszélyeztetett állatok biztonságban élhetnének és szaporodhatnának.

Csikóhal lakóhajó, Dubai

Nyilván az apartman tulajdonosok sem bánják, ha ezekben a különleges állatokban gyönyörködhetnek majd fürdés vagy relaxáció közben.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «