fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Élmény kölcsönbe

0

Az Avis autókölcsönző Alfa Romeo 4C modellekkel bővítette kínálati palettáját. A cég nem titkolt célja egy felsőkategóriás, exkluzív flotta kialakítása, melynek méltó első darabja az olasz márka luxusautója.

„A nagyobb, piacvezető autókölcsönzők kínálatában többnyire ugyanazok az autók érhetőek el, a különbséget a hozzáadott szolgáltatások, szerviz adja. Úgy döntöttünk, mi az autóparkunkkal is szeretnénk megkülönböztetni magunkat, kikerülve ezzel a tucat kategóriából” – fogalmazott Haraszti Géza, az Avis Autókölcsönző magyarországi vezetője. Hozzátette: az Avis az elmúlt időszakban a jobb felszereltségű, minőségibb autók irányába építette flottáját. A visszajelzések alapján úgy tűnik, eredményes ez a stratégia. Emellett az ügyfelek részéről is egyre többször érkezett érdeklődés egyedi autók iránt, így született meg a döntés a piros Alfa Romeo 4C mellett.

Alfa Avis 2

Sportos lendület a flottában

Haraszti Géza elmondta: a szín nem volt kérdés, egyrészt ez a „hagyományos Alfa szín”, másrészt pedig tökéletesen összecseng az Avis színeivel. Ez az autó maga a sportosság, egyediség és stílus egyben. Vadonatúj fejlesztés kategóriájában, nem véletlenül tartják a tavalyi év legjobban várt sportautójának. Egyedisége a konstrukciójában rejlik, melynek köszönhetően kisebb motorral is igazi sportélményt nyújt. Nem egy nagykategóriás jármű, ezért ár/érték aránya is jóval kedvezőbb.

Évente 3500 darab Alfa Romeo 4C-t gyártanak, ebből mindössze 1500 kerül az európai piacra. Ezek a számok jól mutatják, hogy kis szériás autóról van szó, melyre elég sokat kell várni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «