Energiabomba – F1 koncepció

0

Sokan megmutatták már, hogy hogyan is képzelnék el a jövő tökéletes Formula-1-es autóit, legutóbb a neves formatervező, Andries van Overbeeke engedte el fantáziáját és rajzolta meg álmai F1-es versenyautóját.

Van Overbeeke az elmúlt évek sikercsapatát a 2010 és 2013 között legyőzhetetlen Red Bullt választotta ki tanulmányának alanyává, mert szerinte az energiaitalosok tökéletesen megtestesítik azt az extrémitást, azt a „badass” koncepciót, amit ő a dizájn-nal most sugallni akart. Egy matt fekete földi vadászgép, némi szponzor matricával.

F1 koncepció, Andries van Overbeeke

„Úgy gondolom, hogy a Williams koncepcióm sokkal realisztikusabb volt, bár a művészet egyik lényege a határok feszegetése” – nyilatkozta van Overbeeke.

F1 koncepció, Andries van Overbeeke

„A Red Bull koncepció ezzel szemben már túl messze megy, egy kicsit irreális. Az emberek néha azt gondolják, hogy ez már lehetetlen, de a történelem megmutatta párszol, hogy tévedhetnek.

F1 koncepció, Andries van Overbeeke

Az autóversenyzés történetében volt egy időszak, amikor fenevadak voltak a pályán, amiket nemes és bátor férfiak terelgettek.”

F1 koncepció, Andries van Overbeeke

F1 koncepció, Andries van Overbeeke

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «