Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Enspire – A Buick SUV koncepciója

0

A Buick autógyártó vállalat neve talán Európában kevéssé ismert, de az új SUV koncepciójuk, az Enspire modell kétségtelenül egy rendkívül izgalmas. Az idei Pekingben megrendezett Motor Show-n mutatta be a gyártó az új koncepcióautót.


Buick Enspire

Az Enspire motorházteteje alatt egy elektromos eMotion technológiájú motor található, 550 lóerős teljesítménnyel, mellyel az autó csupán 4 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h sebességre. Az autó hatótávolsága 595 km lesz a rendelkezésre álló adatok alapján, ami ritka az elektromos SUV-k esetében. Gyorstöltés módban az autó akkumulátorai csupán 40 perc alatt képesek 80%-os töltöttségi szintet elérni.

Buick Enspire
Az Enspire belsejében számos rendkívül fejlett technológiai megoldást találhatunk, többek között az OLED kijelzővel felszerelt multimédiás rendszer és a szélvédőre menetinformációkat kivetítő head-up kijelző is ide sorolható. Az anyaghasználat terén is látható, hogy egy luxuskivitelű autóról beszélünk, a belső térben ugyanis számos részen természetes faborítást, illetve velúr bőrfelületeket találhatunk.

Buick Enspire
A külső design tekintetében még várnánk némi módosítást, de az Enspire vonalvezetése így is rendkívül áramvonalas, mégis agresszív megjelenést kölcsönöz a teljességgel elektromos SUV-nak. Az első és hátsó LED világítás gyakorlatilag teljesen egyedivé teszi az autót.

Buick Enspire
A Buick remélhetőleg megoszt még bővebb információkat, és pontos specifikációkat a koncepcióval kapcsolatban, egyenlőre azonban ennyit tudunk az Enspire projektről.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «