Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Építészhallgató ha pick-upot tervez…

0

Garantáltan sokan meg fognak fordulni ez után az extrém pick-up teherautó után – az úton és azon kívül egyaránt. A lengyel építészhallgató, Wojciech Jurkowski álmodta meg a Renault Subtil koncepció autót válaszul a nagyobb, de több luxussal fölszerelt járművek iránt jelentkező igényre.

Renault pick-up koncepció

Jurowski négy független, elektromos motort képzelt el, melyek a Renault kerekekben kaptak helyet, hogy ezzel növelje a belső teret az utasok számára, és nagy tárgyak is biztonságosan elférjenek a hátsó részben.

Renault pick-up koncepció
Jurowski látványosan különálló kerekeket tervezett, ami egy új esztétikai megoldást vezet be az autókarosszéria tervezés világába. Az automata összecsukható tető lehetővé teszi, hogy a vezető a saját igényeinek megfelelően alakítsa az autót, így, ha megnyomnak egy gombot az okostelefonjukon, képesek megváltoztatni az autó funkcióját és jellemzőit.

Renault pick-up koncepció

Sokoldalú alkalmazkodási képességének köszönhetően az autó aktív emberekhez tökéletesen passzoló sportos cirkálóvá alakítható – lehúzott tetővel, amin akár három bicikli is elfér – vagy akár biztonságos és kényelmes járművé egy négyfős család számára.

Renault pick-up koncepció
Ezen felül a Renault Subtilt úgy tervezte Jurkowski, hogy közben az extrém sportok szerelmeseire is gondolt – a nyitott tetővel a koncepció két szánt, vagy két jet-skit képest szállítani.

Renault pick-up koncepció

Az autó az összecsukható tetőfunkció és az elcsúsztatható ülések kombinációjával összesen öt különböző konfigurációban használható.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «