Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Épületes óra”

0

A Harry Winston Project Z 12 azonnal beazonosítható az építészeti beütésű számlapjáról, amelyen a retrogád kijelző (azaz olyan kijelző, ahol a mutató nem teljes kört, csak egy adott körívet jár be) egy szokatlan koncentrikus és enyhén aszimmetrikus elrendezésben mutatja az órákat és a perceket.

Project Z 12

Egy hatalmas, nyitott kék híd alatt helyezkednek el az óra- és percmutatók, amelyek egyszerűen mozognak, hanem ugranak a 140 fokos mező fölött. Amikor mindegyik eléri a forgásának végpontját, egyszerűen visszaugranak a kiindulási pontjukra.

Project Z 12

Összesen 26 alkalommal ismétlődik ez a retrográd koreográfia egy nap folyamán, pontosan az egymást fedő körök középpontjában. A dátum a számlap szélén elhelyezett lemezen látható.

Project Z 12

A felszínén egy fényes anyag mozog, hogy megvilágítsa az aktuális dátumot. A Project Z 12 kinyúló eleme egy hatalmas, ívelt híd, amely a számlap középső tengelyén áll. Manhattan hatalmas hídjainak szerkezeteit felelevenítve, az óra Harry Winston New York-i örökségének állít emléket. A híd középpontjában a Harry Winston smaragd található, védjegye és az óráinak visszatérő dizájn eleme.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «